Geld verdienen!

EuroClix – het grootste en beste internet spaarprogramma van Nederland – (aanrader!)
GeldRace – bij aanmelding ontvang je direct € 1,25
I-Say – online enquête beloningen community aangedreven door Ipsos
OpinieLand – doe mee aan online onderzoeken en spaar hiermee voor mooie beloningen!
OpinionBar – geef uw mening, help bedrijven hun producten te verbeteren en krijg betaald
Toluna – krijg gratis producten om thuis te testen!
WaardevolleMening – dienst die u beloont voor deelname aan marktonderzoek

———-

www.GeldVerdienSite.nl

Op internet is gemakkelijk een extra zakcentje te verdienen.

Het lijkt weinig wat ze per ontvangen e-mail betalen, maar als je je bij deze bovenstaande sites aanmeldt, dan verdien je een leuk zakcentje bij.
Alleen al voor het aanmelden verdien je al leuk aan aanmeldbonussen…

Succes met geld verdienen op de sites. Het zijn ze lang niet allemaal, ALLEEN DE BESTE.

Hoe werkt het?

Wat doet GeldVerdienSite nou eigenlijk?
GeldVerdienSite is niets meer dan een site waar alleen de beste Nederlandse bedrijven op staan waar je geld kan verdienen via e-mail. Deze bedrijven worden GPT (Get Paid To) sites genoemd. Dat geldverdienen kan op verschillende manieren:

  • e-mails lezen
  • websites bezoeken
  • enquêtes invullen
  • aanmelden voor nieuwsbrieven
  • andere mensen lid maken
  • producten kopen
  • producten proberen
  • als je een eigen site hebt door banners of links naar de GPT sites te plaatsen
  • en nog veel meer…

Verdient dat eigenlijk wel wat?

Natuurlijk, als je er een beetje serieus mee bezig bent kan je er een paar honderd euro per maand mee verdienen. En dan hoef je er nog geen uurtje per dag mee bezig te zijn.

Moet ik daarvoor betalen?

Nee, je hoeft niks te betalen. Meestal krijg je juist een inschrijfbonus.

Hoeveel verdient dat dan?

Dat is heel verschillend, het ene bedrijf betaalt je € 0,02 en de ander € 0,05 per gelezen e-mail en ook dat kan per e-mail verschillend zijn. Dan is er ook een verschil in hoe vaak ze jou mailen.

Ik wil niet dat mijn mailbox overspoeld wordt met dit soort reclame e-mails, wat kan ik het beste doen?

Neem dan een gratis e-mail account bij bijvoorbeeld Hotmail speciaal voor deze e-mails. Tevens heb je dan ook geen verplichting om dagelijks de e-mails door te nemen. Je kan zelf bepalen wanneer je er zin in hebt. Je kan bijvoorbeeld 1 keer per week de e-mailtjes doornemen en dat zien als een bijbaantje. Als je geen tijd heb gehad kan je natuurlijk ook gewoon oude e-mailtjes weggooien, er zijn géén verplichtingen, maar je loopt dan wel de verdiensten van die e-mailtjes mis.

Voorbeeld:

Een website betaald jouw € 0,02 per gelezen e-mail en je krijgt er 10 per week.
Dat is dan € 0,02 x 10 x 52 = € 10,40 per jaar per bedrijf.
Nou denk je natuurlijk bij jezelf dat is ook niet veel. Dan moet je ervoor zorgen dat je andere mensen lid maakt, die worden referrals genoemd.
Bij de meeste websites krijg je 20% van wat zij verdienen, dus dan heb je er € 2,08 per referral per jaar per bedrijf bij. Maar dat is nog niet alles, als een referral van jouw iemand anders lid maakt krijg jij daar ook weer geld voor. Dat is meestal iets van 10% van wat die referral verdient. Dat gaat meestal tot 5 en soms wel tot 10 lagen diep. Dat heet dan een downline.

Downline

Nu even alles op een rijtje zetten:

We nemen een bedrijf met een downline van 3 lagen diep, dat gaat er dan als volgt eruit ziet: 20% – 10% – 5%
Die stuurt gemiddeld 10 e-mailtjes per week á € 0,02 per mail.
Jij verdient zelf € 0,02 x 10 x 52 = €10,40 per jaar door e-mailtjes te lezen van dat bedrijf.
Je zorgt er voor dat 15 andere mensen lid worden via jou: € 10,40 x 20% = 2,08 x 15 = € 31,20
Die 15 mensen maken weer ieder (gemiddeld) 7 mensen lid, dus 105 referrals: € 10,40 x 10% = 1,04 x 105 = € 109,20
Die 105 mensen maken weer ieder (gemiddeld) 5 mensen lid, dus 525 referrals: € 10,40 x 5% = 0,52 x 525 = € 273,-
Alles opgeteld: € 10,40 + € 31,20 + € 109,20 + € 273,- = € 423,80 per jaar per bedrijf.
Dat is dus met één bedrijf!!! Er zijn tientallen van dit soort bedrijven op het web.
Stel je meld je bij 50 bedrijven aan, dan verdien je dus 50 x 423,80 = 21190,- per jaar.
De berekeningen zijn gemaakt op basis van gemiddelden. Jij bepaald hoeveel mensen via jou lid worden.

Even wat dieper ingaand op een aantal begrippen…

Paid To Read: Als je je aanmeld bij een programma, krijg je regelmatig emails met daarin links. Dit zijn links van bepaalde websites die het emailprogramma heb aangesproken om reclame voor hen te maken. Ze betalen dus het emailprogramma per keer dat iemand op zo’n link klikt en jij krijgt daar een deel van. Wanneer je op die links klikt, dan wordt er automatisch een bepaald bedrag bijgeschreven op uw saldo. Bij de beste programma’s kan dit bedrag oplopen tot zo’n € 0.50 / $ 0.50 per dag. Het totale bedrag dat je per dag verdient hangt natuurlijk af van het aantal programma’s waar je je bij inschrijft.

Paid To Click: Deze manier van geld verdienen is ongeveer juist dezelfde als de voorgaande, alleen krijg je de links niet in jouw mailbox, maar moet je gaan naar de website van het emailprogramma waar je je bij ingeschreven hebt. Daar vind je links of banners waar je op moet klikken om een bepaald bedrag te verdienen.

Referrals: Als je je aanmeld bij een emailprogramma, krijg je (meestal) een referral-link, dit is een link met de naam van het emailprogramma en een nummer (als je je aanmeld en je bent dan het 12564 ste lid, dan is jouw link bv. www.eenemailprogramma.com/sign-up.php?=12564). Die link moet je dan doorgeven aan vrienden. Wanneer die vrienden via die link zich aanmelden bij het emailprogramma, krijg je bv € 1 (deze bedragen zijn meestal tamelijk groot) bij op jouw saldo. Bovendien krijg jij ook nog een bepaald procent van wat jouw refferals verdienen. Er is ook nog een andere manier: als je een eigen website hebt, dan kan je op die website een banner plaatsen waar een link aan verbonden is. Op die manier krijg je ook heel gemakkelijk nieuwe referrals, dus verdien je ook gemakkelijk veel geld!

Paid To Sign-Up: Deze manier van geld verdienen is gebaseerd op referrals. Op de website van het emailprogramma waar jij je bij ingeschreven hebt, staan er dikwijls referral-links naar andere emailprogramma’s. Als je je via die link aanmeldt bij een ander emailprogramma, verdient de webmaster van je eerste emailprogramma een bepaald bedrag. Op die manier kan hij jou ook bepaald bedrag geven. Op die manier haalt iedereen er voordeel uit! Meestal staan er naast referral-links ook nog andere dingen op waar je voordeel uit kan halen. Als je bevoorbeeld via die website een gift doet voor een goed doel, dan krijg je dikwijls een deel van dat bedrag teruggeschreven op jouw saldo. Op dezelfde manier kan je online een product kopen daar nogmaals voordeel uit halen. Bij sommige programma’s kan je ook beltonen voor je gsm afhalen en zo een flinke korting krijgen. Eveneens kan je een proefabonnement nemen op een bepaald tijdschrift/krant en zo geld verdienen.

Leads: Als je een eigen website hebt kan je aanmeldingen op een nieuwsbrief of bij een programma promoten door bijvoorbeeld een banner te plaatsen met reclame erop. Deze manier is wel alleen maar mogelijk als je een eigen website hebt.

Sales: Als je een eigen website hebt kan je producten of spellen promoten en zo betaald worden per verkocht product of gespeeld (betaald) spel. Deze manier eveneens alleen mogelijk als je een eigen website hebt.

Andere: De vijf bovenstaande manieren om geld te verdienen, vindt je terug bij elk emailbedrijf, maar er zijn nog programma’s andere mogelijkheden aanbieden. Bij sommige bedrijven krijg je een bonus als je je gewoon aanmeldt!! Dit kan verschillen van € 0.5 tot wel $ 50 ! Maar er is meer: bij het programma ZinnGeld kan je geld verdienen door gewoon berichten te posten op een forum of te chatten! En bij het programma Surfrace word je betaald om quizzen op te lossen. Zo zijn er nog wel programma’s die andere mogelijkheden bieden.

Nu weet je al hoe online geldverdienen in elkaar zit, maar hoe kom ik uiteindelijk aan mijn geld?

Bankrekening: De meeste programma’s schrijven het bedrag rechtstreeks over naar je bankrekening. De Nederlandstalige doen dat allemaal, dit is ook het eenvoudigste.

PayPal: Dit is ongeveer hetzelfde als een bankrekening. De bedragen komen terecht op je
PayPal account die je gratis kan aanmaken op www.paypal.com.